Polyethylene3

مواد پلی اتیلن سفید

مواد اولیه تولید لوله پلی اتیلن PE100 ایرانی

مواد پلی اتیلن سفید از محصولات تولیدی پتروشیمی‌های داخلی ایرانی  می‌باشد , این مواد پلی اتیلن در سه پتروشیمی امیرکبیر ، پتروشیمی جم و پتروشیمی شاه زند تولید و در بورس عرضه می‌شوند. هرچند ظرفیت این مجتمع‌های پتروشیمی جوابگوی نیاز بازار و مصرف داخلی نمی‌باشند و محصول تولیدی آنها جهت تولید لوله‌هایی با مصارف آب شرب , شبکه گازرسانی و سیستم‌های آتشنشانی ( لوله‌های تحت فشار سیستم‌ای اطفاء حریق )مناسب نیست . همچنین به دلیل اینکه این مواد بدون رنگ می‌باشند و هنگامتولید لوله و در فرایند اکستروژن, مستربچ (رنگ‌دانه و دوده ) به آن اضافه می‌شود , لوله پلی اتیلن تولید شده از این مواد در مقابل نور خورشید مقاومت و عمر بالایی ندارند.
مواد پلی اتیلن سفید اصولاجهت سیستم‌های انتقال سیالات که در معرض نور مستقیم خورشید نمی‌باشند و شبکه‌‌های آبیاری زمین‌های کشاورزی و باغات استفاده می‌شود و همچنین در شبکه انتقال فاضلاب شهری و روستایی کاربرد فراوانی دارد .

[/vc_column_text]

Polyethylene3
Polyethylene6

گفتنی است در واکنش پلیمریزاسیون خوراک اتیلن به عنوان منومر،کومنومر بوتن-۱ جهت تنظیم دانسیته ، H2 جهت کنترل جرم ملکولی و یا طول زنجیر پلیمری و TEAL جهت فعال سازی کاتالیست مورد استفاده قرار می‌گیرند.

پس از راکتورهای اول و دوم جریان سوسپانسیون (ذرات جامد پلیمر معلق در هگزان) خروجی جهت انجام واکنش‌های نهایی وارد راکتور سوم گردیده که میزان تبدیل در خروجی از این راکتور به میزان تقریبی ۹۹% خواهد رسید.

در ادامه هگزان موجود در جریان سوسپانسیون توسط سانتریفیوژها از محصول پودر پلیمر جداسازی شده و جهت استفاده مجدد به ناحیه تقطیر جهت خالص‌سازی ارسال می‌گردد. پودر خیس (کیک) خروجی از سانتریفوژها جهت انجام خشک‌سازی به خشک کن بستر سیال(Dryer) ارسال و پس از خروج از آن توسط سیستم انتقال پودر به بخش اکستروژن جهت تبدیل از پودر به دانه ارسال می‌گردد. در بخش اکستروژن با توجه به کاربرد محصول و پس از اضافه شدن افزودنیهای مورد نیاز و اختلاط با آن در میکسرها در نهایت توسط دستگاه اکسترودر پودر تولیدی بخش پلیمر به دانه پلی اتیلن تبدیل می‌گردد. این بخش با توجه به دارا بودن دو خط اکستروژن مجزا قابلیت تولید گرانولهایی در رنگهای متنوع را داراست.

Polyethylene15
[/vc_column][/vc_row]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *